Palveleva kukkakauppa Helsingissä

Sofianlehdon kukkatalo on täyden palvelun kukkakauppasi Helsingissä. Meiltä löydät hyvän valikoiman aina tuoreita leikkokukkia ja ihastuttavat huone- ja viherkasvit!

Teemme tilaussidontaa kaikkiin juhliin, iloon ja suruun.

Yhteystiedot ja sijainti

Laadukkaat leikkokukat ja viherkasvit meiltä

Ilahduttavat kauniit kukkakimput helposti valmiista valikoimasta tai toiveidesi mukaan sidottuna!
Käytämme aina tuoreita laadukkaita materiaaleja, jotta meiltä ostamasi kukat tuottaisivat iloa mahdollisimman pitkään. 

Meiltä löydät myös tällä hetkellä suositut ilmaa parantavat huonekasvit ja laajan valikoiman erilaisia viherkasveja. Kaikki kotisi kasveilla somistamiseen. 

 

Asioi paikan päällä tai verkossa:

  • Myymälässämme sinua palvelee reipas ja asiantunteva henkilökunta.
  • Verkkokaupastamme tilaat viherkasvit kellonaikaan katsomatta. Löydät sieltä myös taimipihamme tuotteet!
  • Kukkakimppumme saat helposti e-kukasta.

Kysy lisää!

Yhteystiedot

Kauniit sidontatyöt iloon ja suruun

Valmistamme sidontatyöt tilauksesta arkeen ja juhlaan, iloon ja suruun. Saat meiltä unelmiesi hääkukat koristamaan juhlatilaa, toiveidesi mukaan valmistetun hääkimpun sekä esimerkiksi erilaiset seppeleet, hiuskukat ja vieheet. Toteutamme hääkukat tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa, jotta lopputulos täyttäisi toiveet parhaalla mahdollisella tavalla.

Voit tilata meiltä myös tilaisuuteen sopivat surukukat. Valmistamme surusidonnat toiveidesi mukaisesti: teemme perinteiset surulaitteet, surukimput ja hautajaisseppeleet sekä yksilöllisesti räätälöidyt jäähyväiskukat. Ole meihin yhteydessä ja kerro toiveistasi.

Yhteystietomme

Tervetuloa kukkaostoksille

Olet lämpimästi tervetullut kukkaostoksille myymäläämme. Sofianlehdon kukkatalo palvelee asiakkaitaan viikon jokaisena päivänä. Myymälämme sijaitsee erinomaisella paikalla Helsingin keskustan tuntumassa, Kumpulan siirtolapuutarhan läheisyydessä. Meille on vaivatonta saapua myös muualta pääkaupunkiseudulta.

Voit ottaa meihin myös yhteyttä ja kysyä lisää kukkakauppapalveluistamme. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös kirjoittaa sähköpostia tai jättää yhteydenottopyynnön sivuiltamme löytyvällä lomakkeella.

Yhteystiedot